26 88 70 00 [email protected]

TIMEPRIS

KR. 239,-

Timeprisen tillægges moms og kan være afhængig af opgave, tidspunkt og sted • Enkeltopgaver under 6 timer: Opstart kr. 100,- • Ved opgaver udenfor Horsens bygrænse kan der forekomme kørselstillæg • Der kan forekomme tillæg ved særlig besmudsning samt aften/nat og weekendarbejde • Kontakt os vedrørende pris på tæpperensning, gulvvaskemaskine mm. • Vores priser er inkl. materialer (med forbehold for special-produkter). • Alle priser tillægges moms.

VI TØR GODT SIGE VORES TIMEPRIS

Horsens Rengørings koncept bygger på ærlighed, åbenhed og tillid – derfor tør vi skrive vores priser på hjemmesiden!

INGEN BINDING ELLER LANG OPSIGELSE

Hvis vi viser tillid til vores kunder, så tror vi også på, at de viser os tillid. Derfor kan aftaler, der indgås med os, opsiges med dags varsel (vi opfordrer dog til min. 14 dages varsel). Vi ønsker nemlig kun tilfredse kunder.

FORDELE FOR DIG, DER INDGÅR EN FAST RENGØRINGSAFTALE

Hos Horsens Rengøring betaler du kun pr. gang/uge. Det vil sige, at hvis du har aflysninger i løbet af et år på grund af f.eks. ferielukning eller helligdage, så modtager du kun en faktura på de gange vi faktisk har gjort rent.
Hvis vi viser tillid til vores kunder, så tror vi også på, at de viser os tillid. Derfor kan aftaler, der indgås med os, opsiges med dags varsel (vi opfordrer dog til min. 14 dages varsel). Vi ønsker nemlig kun tilfredse kunder. Her differentierer vi os også i forhold til mange andre, der har længere opsigelsesvarsler.
Det kalder vi fleksibilitet og fair aftaler baseret på ærlighed, åbenhed og tillid mellem vores kunder og os. Der er jo ingen grund til at betale for meget!