Kvalitetsrengøring
fra kun kr. 400,- i timen! prisen er inkl. moms

Og tilmed uden binding eller lang opsigelse
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Your young ladies who have cleaned the site office have done a lovely job over the last couple of weeks, which I thank you for.

- -

, Goldbeck

Jeg har været rigtig godt tilfreds med rengøringen og Horsens Rengøring kan anbefales herfra. Jeg havde Horsens Rengøring til en mellemrengøring og en slutrengæring af en byggeplads i Århus til en rigtig fin pris. Horsens Rengøring lavede et flot stykke arbejde og stillede hurtig op og med det mandskab, der var brug for. De gjorde det forventede arbejde uden at prøve at springe over, hvor gærdet var lavest, og til den aftalte pris."

- Nicolai Karm

Byggeleder, KPC Herning A/S

Vi bruger Horsens Rengøring til rengøring af vores private hjem hver uge, og vi er meget tilfredes med rengøringen, der er af høj kvalitet. Medarbejderne er fleksible, effektive og flinke."

- Camilla og Carsten

Privat kunde, Torsted

Vi har været rigtigt godt tilfredse med Horsens Rengøring. De kommer til rette tid hver gang og har været meget fleksible hvis vi lige har haft noget udover det normale, vi ønsker rengjort i stedet. De er effektive når de er her og er altid smilende.

- Sebastian Petersen

Medejer, Trendhim.dk

Få tid til det der betyder noget for dig

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på rengøring

bubble