26 88 70 00 [email protected]

SEND OS EN E-MAIL

+45 26 88 70 00

Spedalsø 45, 8700 Horsens, Danmark

LISBETH KIRKEGAARD 

Er indehaver og direktør i Horsens Rengøring. Lisbeth samler trådene og agerer kontaktperson for de større kunder/opgaver. Når strategierne skal lægges, tages der udgangspunkt i hendes mangeårige erhvervserfaring som henholdsvis selvstændig ejendomsmægler, ejendomsinvestor og direktør i rengøringsbranchen. Du vil også som kunde kunne opleve, at det er Lisbeth der banker på døren hvis en opgave skal besigtiges. Det er hun nemlig også god til.

KATHRINE COSMOS 

Varetager en del af den daglige ledelse i Horsens Rengøring. Hendes fornemmeste opgave er at sikre, at vi altid har de rette medarbejdere til vores teams rundt i landet. Kathrines mange års erfaring med salg og indkøb bruger hun dagligt på at sikre, at vi hele tiden har de skarpeste priser og de rette produkter i butikken/webshoppen samt til brug i den daglige rengøring. Ligeledes sikrer hun, at ingen leverandører undviger fra vores kvalitetskrav. Kathrine er også ansvarlig for vores markedsføring; på papir, online og i skyen.

SEBASTIAN THRANE 

Er firmaets økonomimand. Han jonglerer dagligt med tal, fakturaer og regnskaber. Det er Sebastian der sørger for at betale vores leverandører, sende fakturaer til vores kunder – og en gang i mellem rykkere. Herudover sørger han bl.a. for at vores medarbejdere får løn. Han har det gyldne overblik og tilser at virksomhedens økonomiske mål nås

RASMUS KIRKEGAARD 

Er for det meste på landevejen. Han arbejder som sælger for Horsens Rengøring. Han er altid ude hvor det sker og bruger som oftest dagen på at guide og rådgive nye kunder i valg af rengøring. Rasmus har arbejdet med salg i over 10 år og ved, at det handler om at kunden er i fokus. Hvis du gerne vil have et tilbud på din rengøringsopgave er det som oftest Rasmus ansigt der dukker op i din dør.

HEIDI LOMBORG 

Er den daglige administrative koordinator bag vores til tider pressede kalender. Det er hendes venlige telefonstemme du som kunde oftest vil møde i telefonen, når du ringer til os. Heidi jonglerer med mange bolde på én gang og har til opgave at få alle elementer til at gå op i en højere enhed. Derudover er Heidi primusmotor på vores butik i Horsens, hvor kunderne dagligt vejledes i valg af de rette rengøringsartikler.

CECILIE COSMOS 

Er vores kreative kontorelev. Cecilie holder styr på vores webshop – rengøringsbutikken.dk – hvor hun dagligt opdaterer billeder, tekster, priser osv. Derudover hjælper hun med markedsføring, kundebetjening og service overfor vores mange faste som nye kunder, samt tager sig af en masse administrative opgaver.