26 88 70 00 [email protected]

HVILKE OPGAVER LØSER VI? 

Vi løser dagligt store som små opgaver. Alt fra erhvervsrengøring, håndværkerrengøring inkl. byggepladsservice, flytterengøringer samt praktisk hjælp i de private hjem.  Ingen opgaver er for store eller for små for Horsens Rengøring. Fordi vi har mange stabile og dygtige medarbejdere, gør det os fagligt dygtige på et bredt område.

Hvert område nedenfor er afdækket af kompetente og trænede folk, således at der aldrig hersker tvivl om kvaliteten af opgavens udførsel.

HVAD KAN VI, SOM DE ANDRE IKKE KAN? 

Horsens Rengøring kan ikke bare gøre rent ud fra standarderne. Vi kan skræddersy opgaven så kundens ønsker og behov bliver opfyldt ned til mindste detalje. Vi lægger vægt på, at man som kunde hos os, kun betaler for det arbejde man får udført. Vi har ingen kasser eller rengøringspakker man skal vælge i mellem, med overflødige eller manglende elementer. Vi lytter til vores kunder, besigtiger opgaven og sætter prisen ud fra de krav og ønsker kunden har.

PRIVAT RENGØRING

PRIVAT RENGØRING

Går det lidt for stærkt i hverdagen eller er helbredet ikke som det har været? Horsens Rengøring hjælper gerne med rengøring ugentlig eller hver 2. uge. Vi tilbyder også hovedrengøring af din bolig, enten blot en enkelt gang eller som en opstart på fast aftale. Læn jer tilbage og overlad trygt det beskidte arbejde til os.

FLYTTERENGØRING

FLYTTERENGØRING

Om du er lejer, der gerne vil aflevere dit lejemål helt rengjort, så du kan få størst muligt depositum tilbage, eller om du er udlejer, hvor lejer har forladt lejligheden eller afleveret i dårlig rengjort stand, så kan du roligt ringe til Horsens Rengøring. Vi kender ”hjørnerne” og de ”faldgruber” man glemmer – derfor kan et stykke professionelt arbejde tit spare penge for både udlejer og lejer i det samlede regnskab.

EKSTRA HÆNDER

EKSTRA HÆNDER

Byggepladsoprydning, nedbrydning, bortskaffelse af affald til genbrugsplads, flytning, oprydning af dødsbo, mindre håndværksarbejder og meget mere… Når din tid eller muligheder er sluppet op, så tilbyder vi så mange ekstra hænder du har behov for.
Alt afhængig af opgaven medbringer vi materialer, værktøj, kassevogn, trailer m.m. Tøv ikke med at kontakte os; ofte har vi mulighed for at løse opgaven med kort varsel

ERHVERVSRENGØRING

ERHVERVSRENGØRING

Rengøring i kontorer, butikker, klinikker, institutioner, lagre. Om det er få eller mange m2, eller om det er dagligt eller kun én gang om måneden er uden betydning – vi giver dig selvfølgelig et skarpt tilbud. Horsens Rengøring er konkurrencedygtig på både pris og kvalitet, derfor kan jeres virksomhed sikkert spare på rengøringsbudgettet og samtidig højne standarden. Så kan I koncentrere jer om det I er bedst til. Hvem vil sige nej tak til det?

TRAPPEVASK

TRAPPEVASK

En ren og velduftende opgang indgyder ofte ejendommens beboere til bedre hensyn og brug af ejendommen. Vi kommer gerne med et prisbilligt forslag til renholdelse af jeres opgang og trapper fremover. Trappevasken kan eventuelt også kombineres med renholdelse af fortov, vaskekælder o.l.

SPECIAL RENGØRING

SPECIAL RENGØRING

Kølemontrer i supermarkedet, gymnastikmåtter til opvisningsholdet, sodskader efter brand, træterrassen hos ”fru Hansen”, festlokalet, specielle gulve og overflader…. Har du en rengøringsopgave, der er lidt anderledes, så er det Horsens Rengøring du skal kontakte – sandsynligheden for at vi kan hjælpe dig er stor.

HÅNDVÆRKERRENGØRING

HÅNDVÆRKERRENGØRING

Rengøringen er altid de sidste der skal til inden åbningen af butikken/supermarkedet, åbent hus/aflevering af nybyggeriet/typehuset eller kontorets opstart. Vi har erfaringen og sørger for, at I kan byde velkommen til jeres kunder i indbydende rammer og selvfølgelig til aftalt tid.

Vi arbejder både ud fra en m2-pris, timepris eller fast tilbud.

 

VINDUESPUDSNING

VINDUESPUDSNING

Trænger dine vinduer til en kærlig hånd, har du nye vinduer der skal afrenses eller ønsker du en fast aftale på vinduespolering, så kontakt os for et tilbud. Vores professionelle vinduespudsere klarer afrensningen og polerer dine vinduer på den gode, gammeldags facon med indvasker og skraber.

BYGGEPLADSSERVICE

BYGGEPLADSSERVICE

Vil du have en byggeplads som altid fremstår pæn og præsentabel over for besøgende og arbejdende folk? Vi mener, at du skal bruge dine evner der hvor du er bedst og lade Horsens Rengøring klare det sure arbejde med oprydning og rengøring efter svende og lærlinge.

Vi varetager rengøring af skurvogne- enkelte eller hele skur-byen. Vores professionelle medarbejdere rykker ud når behovet opstår og er uddannet i håndtering og brug af større maskiner.

Vi har praktiske og fysisk stærke medarbejdere tilknyttet byggepladsservicen, hvorfor vi også løser mindre håndværksmæssige projekter, aflåsning og kontrol af byggepladser efter lukketid mv.

 

MÅTTESERVICE

MÅTTESERVICE

Regelmæssig udskiftning af måtter i indgangspartier – både i udlejningsejendomme, kontorfaciliteter m.m. 

Måtterne er i høj kvalitet og fås i flere forskellige størrelser. Måtterne skiftes med et interval, der passer til netop jeres behov. Vi kommer gerne med en knivskarp pris på udskiftning af måtter hos jer.