26 88 70 00 [email protected]

”Vi har været kunder hos Horsens Rengøring gennem flere år og er yderst tilfredse med både indsatsen og samarbejdet. Horsens Rengøring yder en kundeservice ud over det forventede og vi kan varmt anbefale Horsens Rengøring til andre."

INDEHAVER HELENA SCHJOLDAGER, JOBINPLACE

”Vi har fået foretaget en hovedrengøring af vores lejlighed af Horsens Rengøring. Den var vi meget tilfredse med. De kom i alle krogene og det var nogle stilfærdige og kompetente damer der udførte arbejdet. Vi kan kun anbefale firmaet”

GRETE & KAJ NYMARK,

”Horsens rengøring lever op til deres vision om at være troværdige, fleksible og stabile. Kontakten er altid personlig, nærværende og enkel. Altid god service og kvalitet."

AFDELINGSLEDER CHARLOTTE JENSEN, SØLYST, HORSENS KOMMUNE

”Horsens Rengøring udviser stor professionalisme og grundighed og leverer en ensartet høj kvalitet hver gang”

ANDERS LINNEBERG, TORSTED EL & AUTOMATIK A/S, HORSENS

”Grundet vores valg falder på Horsens Rengøring er den store fleksibilitet som det ofte kræver i vores og deres branche. Så de stiller altid med rette mandskab til rette tid og får løst opgaverne til alles tilfredsstillelse. ”

RENE KJÆRHUS, MALERFIRMAET KJÆRHUS

”Vi har været rigtigt godt tilfredse med Horsens Rengøring. De kommer til rette tid hver gang og har været meget fleksible hvis vi lige har haft noget udover det normale, vi ønsker rengjort i stedet. De er effektive når de er her og er altid smilende”

SEBASTIAN PETERSEN, MEDEJER TRENDHIM.DK

”Jeg var super tilfreds med det Horsens Rengøring lavede for mig på byggepladsen i Horsens. De var meget hurtige på pladsen ved tilkald til byggepladsoprydning. Slutrengøringen foregik også perfekt og deres priser er yderst konkurrencedygtige”

TEKNISK CHEF BJARNE SKOVSBØL, INNOVATOR ÅRHUS

"Vi bruger Horsens Rengøring til rengøring af vores private hjem hver uge og vi er meget tilfredse med rengøringen, der er af høj kvalitet. Medarbejderne er fleksible, effektive og flinke”

CAMILLA OG CARSTEN, TORSTED

"Endnu en gang vil jeg blot gerne give udtryk for vores tilfredshed med oplevelsen af jeres opstart hos os – fantastisk rengøring af Tanja & Vanessa. De har simpelthen gjort et fantastisk stykke arbejde her, og havde en meget fin adfærd mens de var her. Passede stille og roligt deres arbejde – med et smil på læben, og en smittende nynnen ind imellem. Derudover et rigtig godt indtryk af introduktionen til dem – Rasmus og Lisbeth var med onsdag morgen og introducerede dem, og kom forbi igen midt på dagen – det giver os som nye kunder en rigtig god fornemmelse."

KIRSTEN LODAHL, EJER BÜLOW MANAGEMENT