CSR

Ansvar for vores kunder, medarbejdere, miljøet og samfundet!

Hos Horsens Rengøring handler vi ansvarligt på et samfunds- og miljømæssigt plan. Dette gør vi bl.a. ved at tage hensyn til miljø, arbejdsforhold, sociale vilkår, menneskerettigheder og lokal samfundsudvikling.

CSR er en integreret del af Horsens Rengøring og det har altid faldet os naturligt at udvise ansvar for samfundet, miljøet og vores medmennesker. Derfor tager vores arbejdsgange og -procedurer afsæt i et ønske om at beskytte både miljø og samfund.

Vi ønsker at være en arbejdsplads, hvor der er plads til alle og hvor alle vores medarbejdere er stolte af at arbejde. Derfor er arbejdsforhold og sociale vilkår et centralt element i både vores forretningsgrundlag og CSR-politik.

Derudover ønsker vi at mindske vores belastning på miljøet. Selv de mindste justeringer, hvor der udvises omtanke for jordens ressourcer og for miljøet, kan bidrage til at efterlade et grønnere aftryk til fremtidige generationer.

 

Vores primære fokus

Vi udviser stor omtanke for vores medarbejdere. Det gør vi ved bl.a. ved at garantere ordentlige arbejdsvilkår og et godt arbejdsmiljø for alle, uanset køn, status, kultur, religion eller baggrund. Derudover sikrer vi relevant uddannelse af vores personale og skaber mulighed for deres personlige udvikling. 

Vi har fokus på at værne om miljøet og forsøger derfor i så vidt mulig omfang at genbruge, anvende miljømærkede produkter, samt minimere vores brug af energi og materialer. 

Vi involverer os i lokalsamfundet. Derfor arbejder vi tæt sammen med det lokale jobcenter og kommunen, tager aktiv del i lokale jobnetværk som Jobtaskforce og Nextwork, samt sponsorerer lokale foreninger som Horsens HH, Loppemarked til fordel for gadehundene og uddeler lignende ad hoc sponsorater. 

Vores vision

Vi er en prisbillig rengøringsvirksomhed, men vi går ikke på kompromis med kvaliteten.
Vi vægter derfor logistik, effektivitet og uddannelse højt.

Vores kunder skal opleve os som troværdige og fleksible.
Vi vægter derfor fair aftaler med korte opsigelsesvarsler, stabile medarbejdere og benytter situationsbestemt ledelse.

Vi skal efterleve vores kerneværdier; ærlighed og retfærdighed.
Vi påtager os derfor ikke opgaver, hvor vi på forhånd ved, at vi ikke kan løfte eller indfri kundens forventninger.

Kontakten mellem Horsens Rengøring og vores kunder skal være enkel, nem, personlig og nærværende.
Vi lytter derfor til vores kunder og tilpasser opgaverne individuelt efter kundens ønsker.

Vi vil fremstå som en dynamisk og innovativ rengøringsvirksomhed i løbende udvikling.
Derfor agerer vi ud fra tidens trends, kundernes ønsker og input fra medarbejderstaben, ung som gammel.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud
bubble