26 88 70 00 [email protected]

VORES MEDARBEJDERE

Vi lægger vægt på, at alle vores medarbejdere er engagerede og altid yder den bedste service. Vores medarbejdere skal også være bevidste om stabilitet, kvalitet i arbejdet og ansvarlighed.

Det er et krav at medarbejderen har en ren straffeattest, ligesom denne er underlagt tavshedspligt under og efter ansættelsen.

Ved ansættelse hos Horsens Rengøring gennemgår alle servicemedarbejdere altid et kursus om arbejdsmetoder, miljø og brug af artikler og produkter.

Desuden gennemgås vores personalehåndbog, der indeholder krav til medarbejderne, gensidige forventninger samt praktiske oplysninger.Foruden den daglige træning fra vores kompetente og uddannede ledere, bruger vi megen tid på at efteruddanne vores medarbejdere i forhold til de nyeste krav og arbejdsmetoder.

Du kan altid kende en servicemedarbejder fra Horsens Rengøring, da denne bærer ID-kort og er iført firmabluse/kittel med Horsens Rengørings logo.

Vi giver plads til alle personligheder, kulturer og aldersgrupper, men stiller store krav til loyalitet, ærlighed og tillid.

Vi er stolte af, at have fået den Grønne smiley fra arbejdstilsynet, og ser det som en pligt at sørge for et godt arbejdsmiljø, både fysisk og psykisk.